Broadcast Media Solutions is een crossover media bedrijf, gericht op consultancy, project management, project engineering en support services. Heb je advies nodig voor een probleem waar je niet uit komt? Heb je een nieuw project waar je hulp bij kan gebruiken of heeft je bestaande project wat extra aandacht nodig?

Wij beschikken over een breed scala aan kennis en expertise en zijn daarom bekend met vele systemen op het gebied van playout, IT en software-ontwikkeling. Wij hebben jarenlange ervaring in technical lead engineering, technical lead playout engineering en senior broadcast enigneering. Sinds 2018 hebben wij deze kennis tevens gecombineerd voor consultancy op het gebied van broadcast, AV infrastructuur en het inventariseren en vastleggen van onder andere operationele processen ten behoeve van projecten.

Tevens hebben wij een PRINCE2-certificering, alsmede ruime kennis van Scrum – Agile. Daardoor zijn we in staat om met bewezen methoden en technieken projecten om een efficiënte manier te voltooien.

Heb je ons nodig voor je project, maar staat de kennis die je nodig hebt er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je persoonlijk weten wat we voor je kunnen betekenen. Of lees onze pagina’s wat wij voor jou, je project en je organisatie kunnen betekenen.